Komiserlik sınavına Ankara kriteri= Mülakat (Türkçesi torpil)

Haber Giriş : 24 Ağustos 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sayın Bakan, ben Bakanlığınıza bağlı Emniyet Genel Müdürlüğünde 12 yıldır Polis Memuru olarak görev yapmaktayım., Yüksek Lisans mezunu bir personelim. Geçtiğimiz ay düzenlenen misyon koruma sınavını yazılı-spor-atış elemeleri geçerek genelde onbirinci olmama rağmen mülakat sınavında yüzyirmi kişilik listeye giremeyerek kaybettim.

Şimdi belki bütün meslek hayatımda bir kez girebileceğim sınavda, Komiserliğe yükselme sınavında mülakat maddesi koyduğunuz için katılmıyorum. Eşim de üniversite mezunu, onun da katılmasını istemiyorum. Eminim ki bu sınavı da, yurt dışı sınavında olduğu gibi, yazılı sınavını kazansak da ANKARA KRİTERLERİNE uygun olmadığımızdan eleneceğiz.

12 yıldır polis memuru olarak görev yapan beni, Ankara'da yapacağınız sınavda temsil yeteneğine sahip olup olmayacağımı ölçeceksiniz. Evet sayın Bakan, bende sizin aradığınız o temsil yeteneği (TORPİL) yok. Olsaydı yurtdışı sınavını kazanmış olurdum.

Belki sizin Bakanlığını yaptığınız birimde trenler devrilmiyor, ama şunu da bilin ki; YERİNDEN HAREKET ETMEYEN TREN NASIL DEVRİLİR?

(Mülakat sınavında hakkımı yiyenlere, hakkımı helal etmiyorum)

Haber Gönderen: Memur
Çalıştığı Kurum: Emniyet Genel Müdürlüğü

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber