Milli Eğitim'den Büyükşehir'e takdirname

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 30 Ekim 2007 14:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Murat Bey Balta, Büyükşehir Belediyesi'nin son yıllarda çevre düzenlemesi konularında okullara verdiği desteklerden dolayı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül'e takdir belgesi verdi.

Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime verdiği çevre desteğinin önemine değinen Murat Bey Balta, Başkan Melih Gökçek başta olmak üzere, tüm Büyükşehir Belediyesi mensuplarının Ankara'daki okullara çok büyük oranda maddi ve manevi katkıları bulunduğunu söyledi.

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Zeki Eryücel'in de katıldığı ziyarette, 'Takdirname Belgesi'ni Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül'e veren Murat Bey Balta, "Başkent'teki parkları, Büyükşehir Belediyesi kuruyor, koruyor, süslüyor ve bakımını gerçekleştiriyor. Okullarımıza da çevre düzenlemeleri yapıyor, ağaç dikiyor, öğrencilere çevre bilinci aşılıyor. Ayrıca Okullarda ilaçlama yapıyorlar. Sağ olsunlar, varolsunlar" dedi.

PROTOKOL YOLU DAHA DA GÜZELLEŞECEK

Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Hatice Akgül de takdir belgesini, birlikte görev yaptığı tüm ekibi adına aldığını ve teşekkür ettiğini belirterek, Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime desteğini her zaman sürdüreceğini belirtti.

Akgül, ayrıca, Esenboğa Protokol Yolu üzerinde bulunan Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı 5 ilköğretim okulu ve liseye özel bir çevre düzenlemesi yapacaklarının da müjdesini verdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber