Çeteye emekli polis ve asker koruması

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Kasım 2007 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Emekli polis ve askerlerden oluşan koruma ordusuyla gündeme gelen işadamı M.S.M, çete soruşturması kapsamında 15 adamıyla birlikte gözaltına alındı.

M.SM, daha öncede Fatih Sultan Mehmet Köprüsü üzerinde kendisine polis süsü vererek trafiği alt üst etmiş, olaya tanık olan İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah'ın talimatıyla gözaltına alınmıştı.

Edinilen Bilgiye göre; İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin organize suç örgütlerine yönelik operasyonunda, M.S.M ve 15 adamı, gözaltına alındı. M.S.M'nin adı daha önce, emekli polisler ve ordudan atılan kişilerden kendisine koruma ordusu tuttuğu, Etiler'de bir galeride çıkan ve bir kişinin olduğu çatışmada da yaralandığı haberleriyle gündeme gelmişti. Teknik takıp yapılarak çete üyelerini gözlemleyen ekipler M.S.M isimli işadamı ve 15 adamını gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğüne getirilen zanlılar işlemleri tamamlanmak üzere gözaltında tutuluyor.

Zanlılar ile birlikte ele gecen biri Lincoln marka lüks cip, bir Mercedes ve 2 adet Passsat marka araç da emniyet müdürlüğüne getirilerek incelemeye alındı. Lüks cipteki ilk aramalarda özel olarak hazırlanmış zulada 3 silah ele geçirildi. İkisi Glock marka olan silahların Balistik İnceleme Şube Müdürlüğü'ne gönderildiği öğrenildi. Etiler'de geçen yıl 'Royal Motors' adlı galeride çıkan çatışmada, Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik'in de adı karışmış ve 1 kişinin öldüğü bu çatışmada yaralanan M.S.M'in adamları olduğu iddia edilen şahısların bu çatışmada yer aldığı öne sürülmüştü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber