TTB iki doktorun Kovid-19'dan vefat ettiği haberini duyurdu

Türk Tabipleri Birliği (TTB), Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki doktor Mustafa Özlü'nün koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurmasının ardından öğleden sonra Diyarbakır'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Halil Yücel Kutun Covid -19 nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Ağustos 2020 13:24, Son Güncelleme : 04 Ağustos 2020 13:25
TTB iki doktorun Kovid-19'dan vefat ettiği haberini duyurdu

Türk Tabipleri Birliği (TTB) bir sağlıkçının daha Koronavirüs nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu. TTB'den yapılan açıklamaya göre Diyarbakır'da Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı olarak çalışan Dr. Halil Yücel Kutun Covid -19 nedeniyle hayatını kaybetti.

TTB'den yapılan açıklamada, "Kutun'u Covid-19 nedeniyle kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ailesine, yakınlarına ve sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz" denildi.

Türk Tabipleri Birliği (TTB), ayrıca sabah saatlerinde Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki doktor Mustafa Özlü'nün koronavirüs nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyurmuştu.

Türk Tabipleri Birliği'nin (TTB) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi'nde Psikiyatri Uzmanı olarak çalışan 35 yaşındaki Dr. Mustafa Özlü koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede bugün hayatını kaybetti.

Genç Meslektaşımızın acı kaybı nedeniyle Ailesine ve Sağlık çalışanlarına başsağlığı diliyoruz.

Türk Tabibler Birliği aynı gün içerisnide iki doktorun koronavirüsten hayatını kaybettiğini duyurmuş oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber