Plansız yatırım yapmayın

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Kasım 2007 20:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- İzmir 9 Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Öcal Usta, işadamlarının plansız yatırım yapmayıp yenilikleri takip etmelerini istedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi, işadamları ve çalışanlarına yönelik "Finans Yönetimi" konulu bir seminer düzenledi. Akkoza Oteli'nde 2 gün süren seminerde, finans kökenli olmayan yöneticiler de dahil finansman konularıyla ilgili olan personelin becerilerini artırmak için önemli ve pratik bilgiler aktarıldı.

İzmir 9 Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Öcal Usta tarafından verilen "Finans Yönetimi" konulu seminerde; "Finansal Kararlar ve Faktörleri, Yatırım Kararları, Finansman Kararları, Finans Kaynaklarının Seçimi, Sermaye Maliyeti, Kar Dağıtım Kararları, Finansal Analiz ve Teknikler, Finansal Planlama, İşletme Sermayesi Yönetimi, Özel Finans Teknikleri" konuları ele alındı.

Prof. Dr. Usta, işadamlarının plansız yatırım yapmayıp yenilikleri takip etmelerini istedi. Gittikçe artan rekabet ortamında ayakta kalabilmek için kaliteli üretimin önemini anlatan Usta, sermayenin iyi değerlendirilip iyi yerlerde kullanılması halinde başarı oranının artacağını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber