Media Markt, üçüncü magazasını Mersin'de açıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Kasım 2007 21:42, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Media Markt Genel Müdürü Mustafa Altındağ, "Büyük format olarak adlandıracağımız en bol seçenek ve en uygun fiyatlarla, Türkiye'ye yepyeni bir standart getirdik" dedi.

Avrupa'da 14 ülkede 470 mağazası olan elektronik marketi zinciri Media Markt, Türkiye'deki üçüncü ve en büyük mağazasını İstanbul ve Eskişehir'den sonra 11 Kasım'da Mersin'de açacak.

Altındağ, Mersin'de açılacak mağaza ile ilgili düzenlediği basın toplantısında, Media Markt olarak Türkiye'ye bu yıl geldiklerini söyledi.

Avrupa'da 14 ülkeden sonra Türkiye'nin seçildiğini anımsatan Altındağ, "Daha Avrupa'da gidilmemiş bir çok ülke olmasına rağmen Türkiye'nin seçilmiş olması, hem sermaye olarak Türkiye'ye giriş olması açısından hem de bu standardın artık Türk tüketicisine sunulmuş olması açısından sevindirici bir durum" dedi.

Media Markt olarak Türkiye'ye büyük format olarak adlandıracakları en bol seçenek ve en uygun fiyatlarla yepyeni bir standart getirdiklerini ifade eden Altındağ, şöyle konuştu:

"Bunu sözle değil, görmeniz, yaşamanız lazım. İlk iki açılış çok umut verici oldu. Hem açılış hem de daha sonraki dönem itibariyle gerek İstanbul, gerekse Eskişehir'de tüketicilerin yaklaşımı ve gösterilen yoğun ilgi, bu yeni standardımızın Türkiye için çok önemli bir gelişme olduğun gösterdi." Üçüncü şehir olarak Mersin'i seçmelerinde, kentin bölgenin gelişen en önemli şehirlerden biri olmasının yanı sıra genç bir nüfus ve yüksek potansiyelinin etkili olduğunu belirten Altındağ, "Türkiye planımız hızla büyüyor. Sadece 3 mağaza ile sınırlı kalmayacağız. Büyükşehirlerin yanı sıra diğer Anadolu kentlerinde mağazalarımızın yatırımı sürecek.

Eskişehir ve Mersin bunun en önemli bir göstergesi" diye konuştu.

PRİZE TAKILAN HER TÜRLÜ CİHAZ...

Media Markt Mersin Genel Müdürü Ali Ekmekçiler de, 4100 metre kare alanda sıcak satış yapacakları mağazada, prize takılabilen her türlü cihazın bulunabileceğini söyledi.

Ekmekçiler, Media Markt mağazalarının iş konseptinin, daima düşük fiyatlarla her yerde en geniş seçenek ve markalı ürünün, gerekli danışmanlığı ve satış sonrası hizmeti de sunarak tüketicilerle buluşturulmasına dayandığını belirtti.

Her yönetici müdürün kendi mağazasındaki ürün yönetimi, fiyat politikası, pazarlama ve insan kaynaklarından sorumlu olduğunu ve merkezi olmayan bu yönetim anlayışının tüm ekibin özerk bir biçimde hareket etmesini sağladığını ifade eden Ekmekçiler, "Böylece mağazanın faaliyet gösterdiği bölgedeki müşterilerin ihtiyaçları dikkate alınarak, ürün çeşitleri bu ihtiyaca göre şekillendirilebiliyor" dedi.

Ekmekçiler, Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezindeki mağazalarının 11 Kasım'da yapılacak açılışında herhangi bir sıkıntının yaşanmaması

için gerek özel güvenlik, gerekse emniyet yetkilileri ile ortak çalışma yapacaklarını kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber