Kartta Vakıf-Yapı Kredi işbirliği

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 08 Kasım 2007 07:10, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Vakıfbank kartta World'ü seçti

Vakıfbank Yapı Kredi Bankası ile işbirliği anlaşması imzalayarak kredi kartında World ailesine katıldı. Genel Müdür Karaman ?Kredi kartında pazarın en güçlü markasını seçtik' dedi

VAKIFBANK ile Yapı Kredi arasında varılan ön mutabakata göre, Vakıfbank müşterilerine ait kredi kartları, World'ün özel imkanlarından yararlanabilecek. Vakıfbank müşterilerine ait kredi kartları, World'ün özel imkanlarından yararlanabilecek. Vakıfbank'tan yapılan açıklamada, bu doğrultuda Vakıfbank'ın, Yapı Kredi'nin World platformuna program ortağı olarak katıldığı, Yapı Kredi ile bu konuda sözleşme imzalanmasını ve sistem entegrasyonunun tamamlanmasını takiben, Vakıfbank kredi kartlarının, World logolu kartlarla yenileneceği bildirildi. Açıklamada, kart sayısı ve ciro bakımından bu alanda bankacılık sektöründeki ?en büyük işbirliği' konumunda bulunan anlaşmanın 2008'in ilk yarısında hayata geçirileceği belirtildi. Vakıfbank Genel Müdürü Bilal Karaman, Yapı Kredi ile yapılacak anlaşmaya ilişkin değerlendirmesinde, bir süredir kredi kartlarını nasıl yileştirebileceklerine yönelik çalışmalar yaptıklarını belirtti.

TASARRUF SAĞLAYACAK

KARAMAN, şunları söyledi: ?Sektördeki rekabeti, mevcut markaların gücünü ve yapılması gereken yatırım tutarlarını dikkate aldığımızda kendi markamızı oluşturarak büyümek yerine, pazarın en güçlü ismi ile işbirliği yapmayı daha uygun bulduk. Bu şekilde benzer bir yatırım yapmak için harcayacağımız kaynağı müşterilerimize avantajlar sağlamak için kullanabileceğimizi düşündük. Bunun üzerine Yapı Kredi ile müşterilerimize en iyi imkanları sunabileceğimize inandığımız World platformu kapsamında bir işbirliği hayata geçirme kararı aldık.' Yapı Kredi Murahhas Üyesi ve Genel Müdürü Tayfun Bayazıt da yaptığı değerlendirmede, kredi kartları sektöründe bu alanda bugüne kadar yapılmış en büyük işbirliğini gerçekleştirmiş olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber