Egemen Bağış'ın sitesinde, unvandan geçilmiyor

Kaynak : Akşam
Haber Giriş : 08 Kasım 2007 08:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ABD Başkanı Bush'un Başbakan Erdoğan ile görüşmesinde özel ilgi gösterdiği AKP İstanbul Milletvekili Egemen Bağış, unvan zengini çıktı. Adına internet sitesi açan Bağış, kendi çalışmalarından övgüyle bahsederken resmi görevlerini de şöyle sıraladı: İstanbul Milletvekili; Başbakan Dış İlişkiler Danışmanı; AK Parti MKYK Üyesi; AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı; Türkiye-ABD Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı; NATO Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu Başkan Yardımcısı; NATO Parlamenterler Transatlantik Komitesi Başkanı; İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Girişim Grubu Danışma Kurulu Başkanı.

Bağış internet sitesinde kendisini şöyle anlattı: ?Sayın Başbakanımız sayesinde uluslararası devlet adamlığı eğitimine dönüşen bu temaslarda sağladığım birikim, önümüzdeki yıllarda ülkem için yapacağım hizmetlerde bana rehber olacaktır.?

Özgeçmişten bir bölümse şöyle: Bağış, Türkiye'ye ilişkin haberlerin iletilmesinde önemli rol üstlenmiştir. Kıdemli dil uzmanı Bağış, Clinton, Bush ve Ahmet Necdet Sezer de dahil, birçok devlet adamına tercümanlık yapmıştır.

Dilek GEDİK

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber