Media Markt'ın 3'üncü mağazası açılıyor

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2007 08:22, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Önlem aldık Mersin'de de izdiham yaşanmayacak

Media Markt''ın 3'üncü mağazası Mersin Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde yarın açılacak. İstanbul Ümraniye mağazasında yaşanan izdihamın ardından Eskişehir'deki açılışta alınan güvenlik önlemleri Mersin için de uygulanacak.

Media Mart Genel Müdürü Genel Müdürü Mustafa Altındağ, Forum Mersin Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki mağazanın açılışı öncesi, gerek özel güvenlik gerekse emniyet güçleri ile koordinasyon içinde önlemlerini aldıklarını söyledi. Hedeflerinin herkese cazip gelecek ürünlerden birer tane sunmak olduğunu belirten Altındağ, ?Elimizden geldiğince önlemlerimizi aldık. İstanbul Ümraniye'deki mağaza açılışı bize tecrübe oldu. Eskişehir'de de güzel bir ortam vardı. Sistemimizde devamlı değişik tarzda aktiviteler olacağı için ilk güne odaklanmamak lazım. Elbette ilk gün uygun satışlarımız olacaktır ? dedi.

HEDEF LİDERLİK

Altındağ, Türkiye'de büyüme potansiyeli bulunan sektörde 45 bini aşan ürün çeşidini müşteriye sunduklarını söyledi. Hedeflerinin 5 yıl içinde Türkiye'de sektörde birinciliği elde etmek olduğunu ifade eden Altındağ, Türk müşterilerin Avrupalılar'a göre daha atak ve teknoloji düşkünü olduğunu kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber