En uzun ünvanlı okul müdürü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2007 18:25, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Ünvanı o kadar uzun ki kendi bile hatırlamakta zorluk çekiyor.

Rize'de Hasan Kemal Yardımcı İMKB Anadolu Teknik Lisesi ve aynı binada bulunan 3 lisenin daha müdürlüğünü yürüten Sırrı Karaman, ünvanı sorulduğunda zor anlar yaşıyor.

Rize'deki en uzun isimli okulun müdürlüğünü yapan Sırrı Karaman'ın tam ünvanı kayıtlarda, ?Hasan Kemal Yardımcı İMKB Anadolu Teknik Lisesi, Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi, Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü' olarak geçiyor.

Görev yeri sorulduğunda okulların ismini tam olarak söylemek için büyük dikkat göstermek zorunda kalan Sırrı Karaman, son olarak Rize Vali Yardımcısı Mehmet Türk'e ünvanını söylemek zorunda kaldı. Mehmet Türk, İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik ile birlikte okulu ziyaret etti. Çelik okulda bulunan diğer okul müdürleri ile Türk'ü tek tek tanıştırdı. Sıra Sırrı Karaman'a gelince okulun ismini tam olarak vermekte güçlük çeken Rasim Çelik, Karaman'a dönerek, ?Sen söyle, beni uğraştırma? dedi. Aynı kampuste bulunan 4 okulda toplam 1580 öğrenci ve 116 öğretmen görev yapıyor. Sırrı Karaman, tek çatı altındaki bu okulların müdürlüğü görevini yürütüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber