DTP'nin sitesi hacklendi / YENİ

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2007 17:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Demokratik Toplum Partisi'nin (DTP) resmi internet sitesi www.dtpgm.org.tr hacklendi. İnternet sitesine Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi ve PKK'nın katliamlarına yönelik fotoğraflar konuldu.

DTP'ye ait internet sitesi www.dtpgm.org.tr kimliği belirlenemeyen kişilerce hacklendi. Bununla DTP'ye ilişkin bilgiler, söylemler, açıklamaların yerini milli söylemler aldı.

Hacklenen internet sitesi açıldığında Mustafa Kemal Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi'nde kullandığı, "Ey Türk gençliği! Birinci vazifen Türk istiklalini, Türk cumhuriyetini ilelebet muhafaza ve müdafaa etmektir" sözü göze çarpıyor.

PKK tarafından katledilen sivil vatandaşlara ve şehit cenazelerine yönelik fotoğrafların yer aldığı sitede, DTP'li vekillerin siyasi duruşu ve PKK'ya sahip çıkan tavırları eleştiriliyor. Sitenin en alt bölümünde DTP'nin Türkiye karşıtı eylemlerinden dolayı hacklendiği belirtiliyor.


Demokratik Toplum Partisi'nin Genel merkezine ait sitesi hacklenerek, Türk bayrağı ve Mehter Marşı kondu.

Partinin http://www.dtpgm.org.tr adresinden yayın yapan sitesine 'tahribat' tarafından hack saldırısında bulunuldu.

siteyi hackleyen ekip ana sayfaya Türk bayrağı, şehit cenazelerinde çekilmiş fotoğraflar ve PKK tarafınfdan katledilen vatandaşlarımızın resileri ve Mehter marşı koydular.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber