Mersin, teknoloji savaşına sahne oldu

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 12 Kasım 2007 11:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Mersin, teknoloji savaşına sahne oldu... Media Markt'ın yaptığı açılış, kentte ilk izdihama neden olurken, Teknosa'nın mağazasında da aynı görüntüler vardı. Özellikle yarı fiyatına satılan plazma televizyonlar ve laptopları almak isteyen vatandaşlar birbirlerini ezdi.

***

Teknoloji savaşları

Teknoloji tutkunları, bu kez Mersin'de kapıştı! İki ünlü firmanın aynı yerde ve aynı zamanda açılan mağazaları, izdiham yarattı. Vatandaşlar ucuz ürün, firmalar ise müşteri kapmak için yarıştı.

Teknoloji savaşları iyice kızıştı. Teknoloji ürünleri satan mağazalar müşteri çekmek için her yolu denemeye başladı. Mersin'de bir alışveriş merkezinde faaliyet gösterecek mağazalardan ilk önce Media Markt'ın açılışı gerçekleştirildi. Mağazanın açılışında ucuz elektronik eşyalardan almak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinde mağaza önünde sıra oluşturmaya başladı.

LAPTOPLAR KAPIŞILDI

Aynı merkezde bulunan Teknosa mağazasının açılışında da büyük izdiham yaşandı. Vatandaşlar saat 04.00 sularında mağaza önünde sıra oluşturmaya başladı. Kapıların açılmasıyla piyasanın yarı fiyatına satışa sunulan 50 adet laptoptan almak isteyen vatandaşlar adeta birbirlerini ezdi. Kısa süreli arbede yaşandı.

Hizmette sınır yok

Günün ilk ışıkları ile birlikte mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturan vatandaşlar, Media Markt yönetimince olası izdihamın önlenmesi amacıyla açılış saati olarak belirlenen 08.00'i beklerken, mağazanın anlaştığı bir organizasyon şirketince hazırlanan poğaça, çay ve kahve ikramından yararlandılar.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber