CHP'li Çeviköz, büyükelçilik ziyaret heyetine alınmadı

Azerbaycan'ın Ermenistan işgalindeki topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonun üçüncü gününde CHP'den 'destek ziyareti' kararı çıktı. CHP'li Özkoç'un ilan ettiği 'ziyaret' heyetinde ''Türkiye Azerbaycan'a cihatçı gönderiyor'' sözleriyle tepki toplayan ve partinin dış politikasını belirleyen Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz yok.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Eylül 2020 19:44, Son Güncelleme : 30 Eylül 2020 19:47
CHP'li Çeviköz, büyükelçilik ziyaret heyetine alınmadı

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

'Büyükelçiyi ziyaret edeceğiz'
Partisinin Azerbaycan'a destek verdiğini belirten Özkoç, bu kapsamda Azerbaycan Büyükelçiliği'ne ziyaret gerçekleştireceklerini söyledi.

'Heyetimizle gideceğiz'
Büyükelçiliğe gidecek CHP heyetini ilan eden Özkoç, ''Bugün saat 17.00'da Uğur Bayraktutan, Utku Çakırözer, Murat Emir ve ben Azerbaycan Büyükelçisi'ni ziyaret ederek desteğimizi bir kez daha ifade edeceğiz'' dedi.

Dış politikadan sorumlu isim Çeviköz yok
Söz konusu heyette, CHP'nin dış politikasını belirleyen ve Bakü büyükelçiliği görevinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Ünal Çeviköz'ün olmaması dikkat çekti.

'Türkiye Azerbaycan'a cihatçı gönderiyor'
Çeviköz, katıldığı bir TV yayınında ''Türkiye Azerbaycan'a cihatçı gönderiyor'' çıkışıyla tüm kesimlerden tepki toplamıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber