Polisten Erdoğan'ın dünürünün sokağında 24 saat hırsız nöbeti

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 13 Kasım 2007 14:36, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İSTANBUL'da polis, otomobili soyulmaya kalkışılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dünürü Sadık Albayrak'ın evinin bulunduğu sokakta 24 saat aralıksız hırsız nöbeti tutuyor. İçinde üçer polisin bulunduğu iki ekibin 12 saatlik değişimlerle gözlediği sokak, günlerdir İstanbul'un en iyi korunan sokaklarından biri haline geldi.

Sadık Albayrak'ın evinin önünde bulunan özel otomobili geçen gece hırsızların hedefi oldu. Park halinde bulunan otomobilin arka camını kıran hırsızlar, otomobilden bir şey çalamadan kaçtı. Sabah otomobiline binerken durumu fark eden Albayrak, polis merkezine giderek şikayetçi oldu. Otomobilindeki zararını sigortadan alabilmek için tutanak tutturan Sadık Albayrak karakoldan ayrıldı.

DÜNÜRÜN OTOMOBİLİNE 24 SAAT POLİS KORUMASI

Her gün ortalama 25- 30 arasında otodan hırsızlık olayının yaşandığı İstanbul'da polis eşine ender rastlanır bir uygulama başlattı. Albayrak'ın oturduğu sokağı hırsızlardan korumak için 24 saat nöbet tutan polis 3 gündür kuş uçurtmuyor. 12'şer saatlik nöbetlerle sokağı gözleyen polislerin işlerini son derece disiplinli yerine getirdikleri, hatta yemeklerini bile sokaktan ayrılmadan yedikleri dikkati çekti.

TALEP Mİ TALİMAT MI?

İstanbul'da polisin hırsızlık olaylarının artış gösterdiği semt ve noktalarda zaman zaman özel önlemler aldığı biliniyor. Ancak ?24 saat nöbet' uygulamasının sık rastlanır bir durum olmadığı belirtiliyor. Bu uygulamaya yol açan hırsızlık girişiminin ardından güvenlik önlemi talebinin aileden mi geldiği, yoksa İstanbul Emniyeti'nin üst düzeyinden gelen bir talimatla mı aralıksız ekip görevlendirildiği bilinmiyor.

BAŞBAKAN'IN KIZIYLA EVLİ

Sadık Albayrak'ın oğlu Berat ile Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra'nın haytlarını birileştirmiş olmaları, Albayrak ve Erdoğan ailelerini de akrabalık ilişkisiyle birbirine bağlıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber