TBMM'nin bugünkü gündem başlıkları belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 15 Kasım 2007 10:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Köksal Toptan, saat 11.30'da Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Erol Yücel ve beraberindeki heyeti kabul edecek. Daha sonra Zonguldak'a gidecek olan Toptan, Eğerci ve Özbağı belde belediye başkanlarını ziyaret edecek. Toptan, saat 18.30'da Zonguldak Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen, Zonguldak'ın eğitim, kültür ve spor yaşamına katkılar sağlayan emekli öğretmen ''Can Polat Pamay'a Saygı Gecesi''ne katılacak.

Saat 10.00'da toplanacak Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, İçişleri Bakanlığı ile Çevre ve Orman Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülecek.

Saat 10.00'da toplanacak Dışişleri Komisyonu'nda, terörizmle mücadeleyi içeren anlaşmaların kabulüne ilişkin yasa tasarıları ele alınacak.

KİT Komisyonu, saat 10.30 ve 13.30'da toplanarak, RTÜK ve TRT'nin hesaplarını denetleyecek.

Bulgaristan'ın AB İşlerinden Sorumlu Bakanı Mrs. Gergana Grancharova ve beraberindeki heyet, saat 11.00'de AB Uyum Komisyonu'nu ziyaret edecek.

CHP Konya Milletvekili Atilla Kart, saat 11.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, saat 13.00'te Almanya'da yürürlüğe giren Göç Yasası hakkında İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu'na bilgi verecek.

Saat 13.00'te toplanacak AB Uyum Komisyonu'nda, Milletlerarası Özel Hukuk ve Usul Hukuku Hakkında Yasa Tasarısı görüşülecek.

Saat 14.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İzleme Kurulları Kanunu'nda değişiklik öngören yasa tasarısının görüşülmesi sürecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber