Doktorlar kursta

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2007 18:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dahiliye doktorlarının ilgi alanında bulunan Hematoloji bilimi hakkında ?Hematolojide destek tedavileri ve enfeksiyonları kursu? Türk Hematoloji Derneği'nin organizasyonunda Erzurum'da yapılıyor.

18 Kasım tarihine kadar devam edecek olan kurs Erzurum Polat Renaissance Otel'de başladı. Hematolojide destek tedavileri ve enfeksiyonları kursu dahiliye doktorlarının ilgi alanında bulunan Hematoloji bilimi hakkında bilgi vermeyi amaçlıyor.

İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere Erzurum'dan da çok sayıda dahiliye uzmanı kursta hematoloji hakkında bilgilerini tazeliyorlar. Türkiye'den 15 Hematoloji uzmanının konuşmacı olarak katıldığı kursta, hastanelerde enfeksiyonlardan korunma yöntemleri, hematolojide ağrı tedavileri, demir yüklemesi ile kanser ve anemi konuları başta olmak üzere bir çok alanda dersler veriliyor.

Türk Hematoloji Derneği'nin 40. yılı kutlamalarına denk gelen kursta, dernek olarak amaçlarının ihtisas sahibi doktorlar olduğunu belirten dernek yöneticileri, dernek çalışmalarının Dünya ile beraber paralel olarak devam ettiğini ve kurslarda genellikle önemli konulara değindiklerini belirttiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber