Genel Müdür Balak'ın katili, adliye'de ifade verdi: Gözüm döndü, hatırlamıyorum

Haber Giriş : 16 Kasım 2007 18:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

16 Kasım 2007 Cuma 18:05

ANKARA -ANKA- Milli Piyango Genel Müdürü İhya Balak cinayeti zanlısı Ahmet Öztürk, emniyetteki ifadesinin ardından Ankara Adliyesi'ne sevk edildi.

Milli Piyango Genel Müdürü Balak'ı iki kurşunla öldürdüğü iddiasıyla olay yerinden gözaltına alınan müfettiş Ahmet Öztürk, Ankara Adliyesi'ne götürülerek savcı karşısına çıkarıldı. Saldırının ardından polise teslim olan Öztürk'ün polisteki sorgusunda zaman zaman ifade vermemek için "Gözüm döndü, hatırlamıyorum" gibi sözler kullandığı bildirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'ne verdiği ifade de 7.65 ruhsatlı silahıyla Balak'ı vurduğunu söyleyen Öztürk'ün, "üzerindeki 2 dolu şarjörü de, genel müdür yardımcıları için getirdiğini" söylediği kaydedilmişti.

Yazılı ifade sırasında tutarsız hareketlerde bulunan Öztürk'ün son olarak ifade vermekten kaçındığı ve susma hakkını kullandığını kaydeden emniyet yetkilileri, "Şahsın akli dengesi yerinde değil" yorumunu yaptı.

Öztürk, Ankara Adliyesi'ne gelişinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Savcılık ifadesinin ardından Öztürk'ün tutuklanarak cezaevine gönderilmesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber