Yani haftada hava nasıl? / Haritalı

Haber Giriş : 18 Kasım 2007 16:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türkiye'nin batısında yağmur kuvvetini artırıyor. Yağış hafta başında iç kesimleri de etkisi altına alacak. İstanbul'da yağış şiddet-lenecek. Bölge bölge 5 günlük haritalı rapor:

İstanbul ve Bursa'da aralıklı olarak devam eden yağmur, yarın şiddetlenecek. Ankara'da parçalı bulutlu bir gökyüzü görülüyor. İzmir'deki yağmur, bu gece başlayacak keşişleme fırtınası ile şiddetlenecek. Yağışlı hava Adana'yı Pazartesi günü etkisi altına alacak. Bugün İstanbul ve Ankara 17, Bursa 18, İzmir 20, Adana 23 derece.

Marmara'da aralıklı olarak devam eden yağmur, Trakya ve Çanakkale çevresinde şiddetli yağıyor. Yarın ise yağış etkisini artıracak. Sıcaklıkta Salı gününe kadar önemli bir sıcaklık düşüşü olmayacak. Bugün Edirne 15, Çanakkale 17, Kocaeli 18 derece.

İç Anadolu'da sıcaklık değerleri mevsim normallerinin üzerinde. Rüzgar zayıf olduğundan sabah ve geceleri sis oluşabilir. Yarın Eskişehir, Ankara çevrelerinde bulutlanma artarken, hafif yağmur görülebilir. Bugün Konya 15, Eskişehir 16, Sivas 14 derece.

Ege kıyılarında devam eden yağmur, bu gece keşişleme fırtınasının etkili olmaya başlamasıyla kuvvetlenecek. Su baskınlarına karşı dikkatli olunmalı. Bugün Denizli 18, Muğla 20, Kütahya 15 derece.

Akdeniz Bölgesi'nin batısında bulutlanma artıyor. Yarın Antalya çevresinde yağmur bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu'da yağış, Pazartesi günü bölgenin tamamına yayılırken, Gaziantep çevresini de etkileyecek. Bugün Antalya 21, Gaziantep 22 derece.

Doğu Anadolu'da bu üç gün yağış beklenmiyor. Sıcaklık bu bölgede de mevsim normallerinin üzerinde. Ancak Erzurum-Kars çevrelerinde gece ve sabah saatlerinde sis oluşumu gözleniyor. Bugün Erzurum 7, Malatya 16, Van 11 derece.

Karadeniz Bölgesi'nin batısında hava bulutlu ve yağmurlu. Orta ve Doğu kesimlerde ise önemli bir yağış beklenmiyor. Yarın batıdaki yağış şiddetlenecek. Bugün Trabzon 16, Samsun ve Zonguldak 18 derece olacak








Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber