İzmir toplanma alanları nerede? Buradan sorgulayabilirsiniz

İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6.6 büyüklüğünde deprem yerin 16.5 kilometre derinliğinde deprem meydana geldi. Birçok bina yıkıldı. Hasar gören binalar boşaltıldı. Peki İzmir'de deprem toplanma alanları nerede? Deprem toplanma alanlarını nasıl öğrenilir?

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 30 Ekim 2020 18:01, Son Güncelleme : 30 Ekim 2020 18:04
İzmir toplanma alanları nerede? Buradan sorgulayabilirsiniz

Ege Denizi'nde, İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17 kilometre açığında 6,6 büyüklüğünde deprem oldu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 14.51'de meydana gelen depremin 16,54 kilometre derinlikte oluştuğu belirlendi.

İZMİR DEPREM TOPLANMA ALANLARI

Vatandaşlar, panik içerisinde ev ve iş yerlerinden dışarı çıkarken, bir süre sonra Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, depremin merkez üssünü Ege Denizi'nde İzmir'in Seferihisar ilçesinin 17,26 kilometre açığı olarak açıkladı.

Deprem, Seferihisar'ın yanı sıra kent merkezi ve çevre ilçelerde yoğun olarak hissedildi. İzmir'de bazı binaların yıkıldığı, çok sayıda binada da hasar oluştuğu belirtildi.

E-DEVLET İLE DEPREM SORGULAMA ALANI ÖĞRENME

E-devlet üzerinden şifreniz ile giriş yaptıktan sonra "Acil Toplanma Alanı Sorgulama" sayfasına giderek il, ilçe ve mahalle adını yazarak bulunduğunuz bölgedeki deprem toplanma alanlarını öğrenebilirsiniz.

DEPREM TOPLANMA ALANINI BURADAN SORGULAYABİLİRSİNİZ

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber