İnternette tanıştığı kişiyle gitmiş

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 19 Kasım 2007 08:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ömer ERDEM/İSTANBUL

Pendik Kaynarca'da lise öğrencisi 16 yaşındaki İ.Y'in kaçırıldığı iddialarının gerçek olmadığı ortaya çıktı.

Genç kızın internette chat yaparken tanışıp arkadaş olduğu 17 yaşındaki T.G. ile bir gece geçirdikten sonra ailesinden korktuğu için evine dönmediği anlaşıldı. İ.Y.'nin ifadeleri doğrultusunda gözaltına alınan 8 zanlı adliyeye sevk edildi. İ.Y. ifadesinde şunları söyledi: "T.G ile Üsküdar'daki evine gittik. Sabaha kadar benimle birlikte oldu. Ertesi gün evinden ayrıldım. Korktuğum için evime gidemedim. Kadıköy'de bir kaç gün tanımadığım kişilerle takıldım. Sonra Sebati K. ile tanıştım ve onun Arnavutköy'deki evine gittik. 10 gün kaldım. O da benimle birlikte oldu." Zanlılar suçlamaları kabul etmedi.

Öte yandan, Pendik'te lise 2'inci sınıf öğrencisi İ.Y'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltında bulunan 8 kişiden 4'ü sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Baba C.Y'nin kızının kayıp olduğunu bildirmesi üzerine polisin Bağcılar'da bir evde bulduğu İ.Y'ye tecavüz ettikleri iddiasıyla göz altına alınan 8 kişi, işlemlerinin tamamlanmasının ardından Pendik Adliyesi'ne gönderildi.

Burada Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan şüphelilerden 4'ü serbest kalırken, E.K, S.K, C.Ş. ve T.G. sevk edildikleri nöbetçi 1 No'lu Sulh Ceza Mahkemesi'nce tutuklanarak Ümraniye Cezaevi'ne konuldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber