TBMM'nin bugünkü gündem başlıkları belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Kasım 2007 09:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Toptan, saat 10.30'da TBMM Eski Cumhuriyet Senatosu Salonunda, TBMM Genel Sekneterliği ve Yasama Derneği'nin düzenlediği "Yasama Sürecine Sivil Toplum Katılımı: Bir Sistem Arayışı" Paneli'nin Açılış Konuşmasını yapacak. Panelde, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok ve Yasama Derneği Başkanı İrfan Neziroğlu da konuşacak.

Saat 10.00'da toplanacak olan TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Sağlık Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın bütçeleri görüşülecek.

TBMM Başkanı Köksal Toptan, saat 10.30'da TBMM Eski Cumhuriyet Senatosu Salonunda, TBMM Genel Sekneterliği ve Yasama Derneği'nin düzenlediği "Yasama Sürecine Sivil Toplum Katılımı: Bir Sistem Arayışı" Paneli'nin Açılış Konuşmasını yapacak. Panelde, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Özdemir Özok ve Yasama Derneği Başkanı İrfan Neziroğlu da konuşacak.

TBMM Başkanı Toptan, saat 14.00'te Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Melih Tunca ve Vakıf Hukuk Müşaviri Avukat Gülşen Uz'a makamında altın plaket beratı takdim edecek.

Saat 15.00'te Avrupa Türkleri Dayanışma Derneği Başkanı Muhammed Demirci ve beraberindeki heyeti kabul edecek olan TBMM Başkanı Toptan, saat 16.00'da Kadın ve Gençlik Platformu Derneği ve Türkiye Özürlüler Eğitim ve Dayanışma Vakfı'nın işbirliğiyle düzenlediği ''Sorunlar Kalkıyor, Engel Yok'' konulu Ankara'daki toplantıya katılacak. Toplantıya, Devlet Bakanı Nimet Çubukçu da iştirak edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber