Bankalardan kasım ayına özel kampanya

Bankalardan kasım ayına özel kampanya

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 04 Kasım 2020 16:40, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00
Bankalardan kasım ayına özel kampanya

Kredi çekmek isteyenler bankaların faiz oranlarını yakından takip etmeye devam ederken konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faizlerinde yükseliş sürüyor. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası tarafından alınan parasal sıkılaşma kararları kapsamında ne yazık ki bankalar kredi faiz oranlarını yukarı yönlü revize etti.

EV ALMAK İSTEYENLER İÇİN KONUT KREDİSİ FAİZ ORANLARINDA SON DURUM NE?

Pandemi sonrasında kamu bankaları yeni normale geçiş dönenimde Haziran ayı itibari ile emlak ve inşaat sektörünü desteklemek amacı ile 0.64 faiz oranı ile konut kredisi destek kampanyası başlatmıştı. Süreçte kampanya amacına ulaşmış, Haziran ve Temmuz aylarında konut satış rakamları Cumhuriyet tarihinin en yüksek satış rakamına ulaşarak tüm zamanların rekorunu kırmıştı. Ne yazık ki Ağustos ayı itibari ile başlayan yükseliş sürüyor. Konut kredisi faiz oranları yükselişini sürdürüyor.

EN UYGUN İHTİYAÇ, TAŞIT VE KONUT KREDİSİ VEREN BANKALAR HANGİSİ?

Her bankanın uygulamış olduğu faiz oranı farklılık gösterirken bu nedenle kredi çekmek istiyorum diyen kişilerin mutlaka bankaların faiz oranlarını tek tek incelemeleri, en uygun kredi veren bankayı belirlemeleri gerekmektedir.

Bankalar Kasım ayına özel olarak başlatmış oldukları 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları ile ev sahibi olmak, araç satın almak ve taşıt kredisi çekmek isteyen müşterilerine özel olarak şimdi al 2021'de öde kredi kullanma imkanı sunuyorlar. Bankaların 3 ay ertelemeli kredi kampanyaları ile detaylı bilgi almak ve en uygun kredi veren bankaları tek sayfada görmek için TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber