Ağar, harekete geçti

Haber Giriş : 19 Kasım 2007 18:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olağanüstü kongreyi iptal ederek parti içi muhalefetin ve Genel Başkan adaylarının tepkilerini çeken DP lideri Ağar, gelişmeleri değerlendirmek için İl Başkanlarını Ankara'da toplayacak.

Çarşamba günü başlayacak ve hafta sonuna kadar sürecek olan toplantılarda ?yeni yol haritasını? belirlemeyi hedefleyen Ağar, mayıs ayında yapılacak olağan kongre öncesinde, il, ilçe ve belde kongrelerinin yapılması için çalışmalara başlanması talimatını verecek.

Genel Merkez binasında yapılacak toplantılarda İl Başkanları'nı, yedişerli gruplar halinde kabul edecek Ağar, büyük kongre öncesinde tüzük kongresi yapılmasını da tartışmaya açacak.

İLK RANDEVU SAHİBİ İSTİFA ETTİ

İl başkanlarını Ankara'ya çağırarak değerlendirmelerde bulunacak Ağar, Çarşamba günü başlayacak toplantılarda ilk randevuyu Ankara İl Başkanı Namık Kemal Doğan'a vermişti. Doğan ise bu akşam saatlerinde, Ağar'ın, "istifa kararı vermesine rağmen koyduğu iradeyi yerine getirmediği ve olağanüstü kongre kararı almasına rağmen, birtakım siyasi entrikalarla kongreyi iptal ettiği gerekçesiyle" partiden istifasını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber