İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Tekirdağ Şarköy Belediyesinden Liyakat (!) örnekliği

CHP'li Tekirdağ Şarköy Belediyesi 90 puanlı adaylar varken, sözlü sınava; 63 puanla inşaat mühendisi, 61 puanla çevre mühendisi, 59 puanla makine mühendisi çağırmaktadır.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 04 Kasım 2020 15:01, Son Güncelleme : 04 Kasım 2020 18:05
Tekirdağ Şarköy Belediyesinden Liyakat (!) örnekliği

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 14 Haziran 2020 tarihinde, Galatasaray Üniversitesi Siyaset Bilimi Kulübü üyeleri ile bir araya gelmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu toplantıda, "Türkiye'yi çıkışa götürecek bir hedefiniz var mı?" sorusuna ülkede bir yönetim krizi olduğunu söyleyerek "Sorunun temel kaynağı liyakat. 'Ben istediğim adama işi vermeliyim' diyor. Liyakat dediğimiz işin ne kadar önemli olduğunu topluma anlatmalıyız" yanıtını vermişti.

ŞARKÖY BELEDİYESİ EN DÜŞÜK PUANLI ADAYLARI SÖZLÜ SINAVA ÇAĞIRMAKTADIR

Yönetime en büyük alternatif olan muhalefet partisinin bir ilçe belediyesi olan Tekirdağ Şarköy Belediyesi ise Eylül ayında 14 memur almak için ilana çıktı. En yüksek beş katı KPSS puanına sahip adaylar sözlü sınava alınacak. Ancak belediye yönetimi 90 KPSS puanına sahip adaylar varken sözlü sınava 63 puanla inşaat mühendisi, 61 puanla çevre mühendisi, 59 puanla makine mühendisi, 55 puanla memur çağırmaktadır. Tekirdağ Şarköy Belediyesi yüksek KPSS puanlı adayı hangi eksik belgeden dolayı sözlü sınava çağırdığını dahi açıklamamakta, telefon ve maillere ise geri dönüş yapmamaktadır. Adaylar, Belediyenin ilanda, bazı branşlar için 50 taban puan belirlemesi yaparak zaten bu tür torpilli bir uygulama yapılacağının işaretini verdiğine dikkat çekmektedir.

İŞTE SONUÇLAR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber