Meteoroloji'den kar uyarısı! Bu illerde yaşayanlar dikkat
22 Kasım 2020 06:55 | |||||
+Aa-
![]() |

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Batı ve Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz, İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Yalova, Tokat, Ardahan çevreleri ile Çanakkale, Kırklareli ve Tekirdağ'ın doğu, Balıkesir ve Bursa'nın kuzey ilçelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Tokat ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda, gece saatlerinden sonra ise Marmara bölgesinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.
HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, yurt genelinde mevsim normallerinin civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi bekleniyor.
UYARILAR
KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın; Marmara ile Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında kuvvetli ve yer yer kısa süreli fırtına (40-70 km/sa) şeklinde esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.





YORUMLAR | Tüm Yorumlar Popüler Yorumlar |
Bu habere henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu siz ekleyin. |

![]() |
Yaya üst geçidinden geçmeye çalışan otomobil korkuluklara sıkıştı 21 Nisan 2021 09:23 | ![]() |
Doğu Anadolu ve Doğu Karadeniz'de bugün fırtına bekleniyor 21 Nisan 2021 09:20 |
![]() |
9 soruda aşı hakkında her şey 21 Nisan 2021 09:04 | ![]() |
5 apartmanda voltaj krizi, tüm elektronik cihazlar bozuldu 21 Nisan 2021 08:58 |
![]() |
Salgın döneminde ergenlik: Ekrana yapıştılar 21 Nisan 2021 08:40 | ![]() |
Yoğun bakım çalışanları: Nefes almadan çalışıyoruz 21 Nisan 2021 08:05 |
![]() |
Meteorolojiden kuvvetli rüzgar ve fırtına uyarısı - Haritalı 21 Nisan 2021 06:30 | ![]() |
Şair Abdullah Nefes hayatını kaybetti 21 Nisan 2021 02:21 |
![]() |
Grip nezle belirtisi olanlara 'Covid testi yaptırın' uyarısı 20 Nisan 2021 23:24 | ![]() |
Almanya'da koronaya yakalanan vatandaş İstanbul'a getirildi 20 Nisan 2021 23:22 |