İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Koronadan öldü, Öğretmenler Günü'nde toprağa verildi

24 Kasım Öğretmenler gününde Korona virüsten hayatını kaybeden emekli öğretmenin cenazesi toprağa verildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2020 14:30, Son Güncelleme : 24 Kasım 2020 14:27
Koronadan öldü, Öğretmenler Günü'nde toprağa verildi

Tokat'ın Niksar ilçesinde uzun yıllar sınıf öğretmenliği yapan emekli öğretmen Mehtap Bedenbaşı, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde korona virüsü (Covid19) nedeniyle yaşamını yitirdi.

Edilen bilgilere göre; 25 yıl görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan 64 yaşındaki Mehtap Bedenbaşı korona virüse yakalandı. Dört gün önce fenalaşarak hastanede tedavi altına alınan Bedenbaşı, Korona virüse yenik düşerek yaşamını yitirdi. Bedenbaşı'nın cenazesi Melikgazi Kabristanlığında kılınan cenaze namazının ardından sosyal mesafe kurallarına uyularak toprağa verildi.

Eşini kaybetmekten dolayı çok üzgün olduğunu belirten öğretmenin eşi Hamdi Bedenbaşı; "Çok üzgünüm, eşim üç gündür tedavisi görüyordu, dördüncü günde kaybettik maalesef. Bugün öğretmenler gününde ne kadar güzel tesadüf etti" dedi.

Cenazeye katılan Niksar İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Şerifler ise; "Tabiki üzgünüz değerli öğretmenlerimizin böyle önemli bir günde vefat etmeleri bizleri çok derinden üzmüştür. Öğretmenimize Allah'tan rahmet diliyoruz, mekanı cennet olsun inşallah. Öğretmenlerimiz tabiki bu camiaya hizmet etmiş, emek vermiş bir arkadaşımız. Kendisi ile beraber çalışma imkanımız olmadı ama kendisine bu önemli günde cenabı Allah'tan rahmet diliyoruz mekanı cennet olsun yakınlarına başsağlığı diliyoruz" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber