Didem Arslan Yılmaz: Ne adımı, ne de işimi bu şekilde harcatmam!

Avukat Handan Bakbak, uzman hukukçu olarak yorum yaptığı televizyon programında sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın kendisini çocuk gibi azarladığını ve saygınlığına zarar verdiğini söylemesi üzerinde Yılmaz'dan sert yanıt geldi

Haber Giriş : 16 Aralık 2020 16:40, Son Güncelleme : 16 Aralık 2020 16:49
Didem Arslan Yılmaz: Ne adımı, ne de işimi bu şekilde harcatmam!

Avukat Bakbak, sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın kendisini çocuk gibi azarladığını ve tehdit ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Yılmaz söz konusu iddialarla ilgili, "Herkese amaçlarında, yaşamında, plan projesinde başarılar dilerim, fakat bilinmelidir ki ne adımı, ne itibarımı, ne de emek verdiğim işimi bu şekilde harcatmam" açıklamasını yaptı.

Avukat Handan Bakbak, uzman hukukçu olarak yorum yaptığı televizyon programında, sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın kendisini çocuk gibi azarladığını ve tehdit ettiğini öne sürerek suç duyurusunda bulunmuştu. Bakbak, "Didem Arslan Yılmaz, pençesine düştüğü egosuyla çocuk azarlar gibi beni milyonlarca kişinin önünde azarlamış, kadınlık onurumu, mesleki itibarımı ve saygınlığıma zarar vermiştir" demişti.

Yılmaz, Avukat Bakbak'ın iddialarına sosyal medya hesabından yayımladığı açıklamayla yanıt verdi

Yılmaz, "Herkese amaçlarında, yaşamında, plan projesinde başarılar dilerim, fakat bilinmelidir ki ne adımı, ne itibarımı, ne de emek verdiğim işimi bu şekilde harcatmam" ifadesini kullandı.

Ne olmuştu

Avukat Handan Bakbak, uzman hukukçu olarak yorum yaptığı televizyon programında sunucu Didem Arslan Yılmaz'ın kendisini çocuk gibi azarladığını ve saygınlığına zarar verdiğini iddia ederek suç duyurusunda bulunacağını söylemişti. Bunun üzerine Didem Arslan Yılmaz sosyal medya hesabından konuya ilişkin iddialara yanıt verdi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber