Ordu Valisi işçilerin promosyon parasına göz dikti

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 02 Aralık 2007 05:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ordu Valisi işçilerin promosyon parasına göz dikti. 250 bin YTL ile makam odasını yeniledi. İşçilerse Valilik emrinde çalıştıklarından seslerini çıkartamadı.

Ordu Valisi Seid Vakkas Gözlügöl, 550 memurunun hakkı olan toplam 250 bin YTL ile makam odasını yeniledi. Ordu Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlı 550 memur ve işçi, Vakıfbank ile yapılan anlaşma ile maaşlarını buradan almaya başladı. Banka da bu anlaşma çerçevesinde işçilere promosyon olarak 250 bin YTL para ödeme sözü verdi. Ordu Valisi Said Vakkas Gözlügöl ise makam odasını yeniletmek için bu paraya el koydu. Ankara'dan bir mobilya şirketiyle anlaşan Vali, odasını deri koltuklarla döşetti, klima taktırdı, kapısını yeniledi, özel çalışma ve dinlenme odası yaptırdı, parke, banyo ve lavaboları yenileyerek 250 bin YTL'yı bir güzel harcadı.

HAKLARINI YEDİ

İşçiler ise duruma tepki göstererek promosyon parasının kendi hakları olduğunu söylese de Valilik emri altında çalıştıklarından seslerini yükseltemedi. Tarım İl Müdürlüğü'ne bağlı işçiler 850 YTL promosyon ücreti alırken, Özel İdare Müdürlüğü'ne bağlı işçiler Vali ile görüşebilmek için fırsat kolluyor. Vali Gözlügöl, bu parayı kullanma yetkisinin kendisine ait olduğunu ifade ederek, makam odasını yenilediğini itiraf ediyor.

Hanefi CEYHAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber