İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

4 ilde engelli ve hamile kamu çalışanlarına idari izin

Düzce, Bolu, Zonguldak ve Kütahya'da 18 Ocak 2021 Pazartesi günü engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayıldığını açıklandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Ocak 2021 20:24, Son Güncelleme : 17 Ocak 2021 22:32
4 ilde engelli ve hamile kamu çalışanlarına idari izin

ZONGULDAK

Zonguldak Valiliği, 18 Ocak 2021 Pazartesi günü engelli ve hamile kamu çalışanlarının idari izinli sayıldığını açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarılarının ardından yoğun kar yağışı il genelinde etkisini aralıklarla sürdürüyor. Öte yandan ekipler de aralıksız kar küreme ve tuzlama çalışmalarını yürütüyor.

Zonguldak Valiliği de yoğun kar yağışı ve gece oluşacak buzlanma sebebiyle il genelinde engelli ve hamile kamu çalışanlarının 18 Ocak 2021 Pazartesi günü idari izinli sayılmasınını uygun görüldüğünü açıkladı.

KÜTAHYA

Kütahya'da engelli ve hamile kamu çalışanlarının yoğun kar yağışı nedeniyle yarın idari izinli sayılacağı bildirildi.

Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdüdürlüğünden yapılan açıklamada, "Yoğun kar yağışına bağlı olumsuz hava şartları nedeniyle 18 Ocak Pazartesi günü 1 gün süreyle Kütahya il genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli, hamile ve kronik rahatsızlığı bulunan kamu personeli idari izinli sayılacaktır" denildi.

BOLU

Bolu'da, dün başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde hamile ve engelli memurlara 1 gün izin verildi.

Bolu'da, geçtiğimiz hafta başlayan ve dünden itibaren etkisini giderek artıran kar nedeniyle il genelinde hamile ve engelli memurlara 1 gün süreyle izin verildi. Bolu Valisi Ahmet Ümit sosyal medya hesabından yaptığı duyuruda, "Yoğun kar yağışı ve buzlanmaya bağlı olarak yaşamaları muhtemel sorunlar sebebiyle il genelinde kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile memurların 18 Ocak 2021 Pazartesi günü 1 gün süre ile idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür" dedi.

DÜZCE

Düzce'de dün başlayan ve etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde hamile ve engelli memurlara 1 gün izin verildi.

Düzce'de, geçtiğimiz hafta başlayan ve dünden itibaren etkisini giderek artıran kar nedeniyle il genelinde hamile ve engelli memurlara 1 gün süreyle izin verildi. Düzce Valiliği yaptığı duyuruda, "Kar yağışı nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklarda göz önünde bulundurularak, 18 Ocak 2021 Pazartesi günü Düzce genelinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli personel idari izinli sayılacaktır" denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber