Electro World 3. mağazasını İstanbul'da açıyor

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 05 Aralık 2007 18:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Electro World Türkiye ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Demir Sabancı, elektronik mağazaların açılışında yaşanan izdihama ilişkin olarak, müşterinin ayağını mağazaya alıştırabilmek için bir takım ilave promosyonlar yapılması gerektiğini belirterek, "Bu kampanyaları yaparken, aynı zamanda huzurlu ve güvenli bir ortamda sunmak da önemli" dedi.

Electro World'ün İstanbul Bakırköy Capacity Alışveriş Merkezinde açılacak Türkiye'deki 3. mağazasına ilişkin düzenlenen toplantıda konuşan Sabancı, teknolojide ve Türkiye ekonomisindeki gelişmelere paralel olarak tüketici alışkanlıklarının da değiştiğini ve uluslararası kanallardan alışveriş yapma isteğinin ortaya çıktığını ifade etti.

Açılış gününe özel önlemler

3 bin metrekare ve üzerindeki mağazalarda, fiyat ve satış politikalarında standartları geliştirmek için bu ortaklığı gerçekleştirdiklerini ifade eden Sabancı, büyük mağazaların, müşterilere daha iyi hizmet sunma olanağı sağladığını kaydetti.

Sabancı, mağaza açılışlarından önce o bölgenin emniyet yetkililerini ziyaret ederek durumdan haberdar ettiklerini, düzeni sağlamak ve kuyrukları azaltmak için müşterileri sırayla içeri almak, o güne özel yazar kasa sayılarını 2-3 kat artırmak gibi önlemler aldıklarını aktardı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber