Türk Telekom, 700 mühendis aldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2007 15:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türk Telekom, mevcut kadrosuna nitelikli genç iş gücü katmak ve yapısını daha da dinamikleştirmek adına 700 yeni mühendisi kadrosuna kattı.

Türk Telekom'dan yapılan yazılı açıklamada, bu rakamın bir yılda mezun olan elektrik-elektronik-bilgisayar mühendis sayısının yüzde 8'ine ulaştığı kaydedildi.

Açıklamada, 150'si Genel Müdürlük ve 550'si 81 ildeki Telekom İl Müdürlüklerinde çalışacak mühendislerin işe alım sürecinin, Haziran-Eylül arası dönemde gerçekleştiği bildirildi.

Türk Telekom Operasyonlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Celalettin Dinçer, yaptığı değerlendirmede, Türk Telekom'un Argela ve İnnova şirketlerini satın almasının özellikle teknoloji ve Ar-Ge yatırımlarına hız kazandırdığını, bu süreçlerin sonucunda Türk tüketicilerine yeni ürün ve hizmetler sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Dinçer, "700 yeni mühendisin işe alımıyla kendi bünyemizde de ciddi bir değişim sürecini başlatmış bulunuyoruz. İnsana ve eğitime yapılan bu önemli yatırımlar ile Türk Telekom tüm Türkiye'de hizmet kalitesini daha da artıracak ve müşterilerimizin bizden beklediği kişiye özel, katma değerli ve yüksek teknoloji ürünlerini hayata geçirecek" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber