TOKİ işbirliğiyle polis için yaptırılan konutların kurası çekildi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2007 19:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polisler için yaptırılan Aşağısöğütönündeki 170 dairenin kurası çekildi.

Polis okulundaki kura çekimi törenine emniyet mensupları ve aileleri katıldı. Törende heyecanlı dakikalar yaşandı. Polise konutlar hakkında verilen bilginin adından yapılan kura çekiminde ev kazanan emniyet mensupları ve aileri büyük sevinç yaşadı.

İl Emniyet Müdürü Dr. Tufan Savaş Yücel, Emniyet Genel Müdürlüğü, TOKİ ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü arasında imzalanan protokol neticesinde emniyet mensuplarına bir yıl içinde 241 konut kazandırdıklarını söyledi.

Uzun süren girişimler sonucu Eskişehir polisine Ertuğrulgazi Mahallesi'nde 144, Çankaya Mahallesi'ne 156 olmak üzere toplam 300 lojman kazandırdıklarını belirten Yücel, " TOKİ'nin ve Tepebaşı belediyesi işbirliği ile yaptığı Aşağısöğütönü'nden 170 ve Ihlamurkent'ten 71, konut da emniyet mensuplarına tahsis edildi. Kurayla buraya yerleşecek arkaşlarda burada belirlendi. Bu güzel girişimden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Polisimize hayırlı uğurlu olsun'' dedi.

Yücel, ayrıca TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucunda, çevre yolu üzeri Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün bulunduğu araziye 38 bin metrekare kapalı alana sahip olacak modern bir emniyet sarayı yapılmasına karar verildiğini kaydetti. Yücel, emniyet sarayının ihalesinin Ocak 2008'de yapılacağını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber