Sabah saat 04:00 ve ucuz laptop kuyruğunda 400 kişi var

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2007 09:20, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Ucuz laptop ve plazma Capacity'yi zorladı

Bakırköy Capacity'de açılan Electro World isimli teknoloji marketin düzenlediği kampanya nedeniyle fiyatından ucuz ürünlerden satın almak isteyenler, uzun kuyruklar oluşturdu. Dün akşam saat 19.00'dan itibaren marketin önünde toplanmaya başlayan müşteriler sabaha karşı 04.00 gibi 300 kişiyi geçti.

Daha önceki benzeri kampayalarda yaşanan izdiham göz önünde bulundurularak geniş güvenlik önlemleri alındı.

Bakırköy İstanbul Caddesi üzerinde bulunan Capasity Alışveriş Merkezi'ndeki teknoloji marketi Electro World, açılış öncesi düzenlediğ kampanya nedeniyle müşteri akınına uğradı. Plazma Tv, bilgisayar, cep telefonu gibi ürünlerin asıl fiyatından daha ucuza satılması ve kampanyanın sınırlı olması nedeniyle, ucuz ürünlerden almak isteyen vatandaşlar dün 19.00'dan itibaren sıraya geçti. Müşerilerin çoğunluğunu gençler oluştururken, sıraya girenler arasında yaşlı çiftlerin de bulunması dikkat çekti. Eşi ile birlikte sıraya giren 75 yaşındaki Mehmet Kolçak, gazetedeki kampanya ile ilgili reklamı görünce eşiyle böyle bir karar aldığını söyledi. Kolçak, " Plazma Tv almak için buraya geldim. Hem hava alıyoruz hem de ucuz mal." dedi.

Erkenden gelip sıraya girenler arasında İstanbul dışından gelenler de vardı. Gazetedeki reklam üzerine İstanbul'a geldiklerini söyleyen müşteriler, "Bu fırsatı kaçırmak istemiyoruz. Saatlerdir bekliyoruz ama ortam sıkıcı değil" diye konuştu.

Kuyrukta bekleyenlerin saysısı saat 04.00 gibi 300'ü aştı. Market saat 07.00'da açılacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber