İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Türk Telekom'dan, grevde mağdur olan müşterilerine müjde

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2007 13:23, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Türk Telekom, grev boyunca yaşanan hasarlardan meydana gelen arızalar nedeniyle telefonunu kullanamayan müşterilerine, Türk Telekom hatlarıyla bedava konuşma hakkı tanıyabilecek.

Türk Telekom'dan yapılan açıklamada, şirketin, grevin sona ermesinin ardından grev mücbir sebep olmasına rağmen mağdur olan müşterilerinin eksiksiz hizmet alması için tüm hızıyla çalışmalara başladığı bildirildi.

Açıklamaya göre, grev esnasında meydana gelen altyapı hasarlarının onarımı ve meydana gelen tüm arızaların en kısa sürede giderilmesi için kolları sıvayan Türk Telekom, bu sürede meydana gelen hasarlar sebebiyle telefon hattı arızalı kalan müşterilerine müjde vermeye hazırlanıyor.

Türk Telekom'un, bu çerçevede yapmak istediği yeni bir uygulama kapsamında Telekomünikasyon Kurumu'na başvurmak için gerekli çalışmaları bitirdiği aktarılan açıklamada, ''İşlemlerin tamamlanması halinde Türk Telekom, grev boyunca yaşanan hasarlardan meydana gelen arızalar nedeniyle telefonunu kullanamayan müşterilerine, Türk Telekom hatlarıyla bedava konuşma hakkı tanıyabilecek.

Türk Telekom açıklamasında, ''Telekomünikasyon Kurumu'ndan onay alınması üzerine tüm detaylar kamuoyu ile paylaşılacak'' denildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber