Yargıtay üyesi İsa Çelik: Tehlike bitmedi

Fetullahçı Terör Örgütü'nün kozmik davalarına bakan Yargıtay 5. Ceza Dairesi'nin üyesi İsa Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden FETÖ ile mücadelenin bitmediğine vurgu yaptı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 11 Şubat 2021 11:09, Son Güncelleme : 11 Şubat 2021 11:13
Yargıtay üyesi İsa Çelik: Tehlike bitmedi

Yargıtay üyesi Çelik, gazeteci Halit Turan'ın, "FETÖ'nün jandarma yapılanmasında 32 itirafçı çıktı. Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) Jandarma yapılanmasına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, 1 yarbay, 1 binbaşı, 4 yüzbaşı ve 17 üsteğmenin de aralarında bulunduğu 57 şüpheli yakalanmıştı. 32'si itirafçı olan zanlılar bugüne kadar deşifre olmayan 123 kişinin de aralarında bulunduğu 200 FETÖ üyesini deşifre etti. Deşifre olan zanlılar arasında 34'ünün kamuda aktif çalıştığı belirtildi" haberini sosyal medya üzerinden retweetleyerek "Tehlike bitmedi" dedi.

TEHLİKE BİTMEDİ...

İsa Çelik twitinde, "Jandarma operasyonunda etkin pişmanlıktan yaralananlar tarafından teşhis edilen 200'ün üzerinde örgüt üyesinden 123'ü hakkında bugüne kadar işlem yapılmadığı, bu 123 kişiden 34'ünün aktif kamu çalışan olduğu tespit edildi..." dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün kozmik davalarına bakan Yargıtay 5. Ceza Daire üyesi İsa Çelik, 2014 HSYK seçimlerini FETÖ'ye karşı kazanan ekibin başını çekiyordu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber