İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Acun, 50 dönüm arazi satın aldı: Survivor o ilde mi çekilecek?

Acun Ilıcalı'nın en önemli yapımı olan Survivor için Düzce'de plato kurmayı hedeflediği ve bu nedenle de 50 dönümlük çiftlik arazisi satın alındığı iddia edildi.

Haber Giriş : 11 Şubat 2021 17:53, Son Güncelleme : 11 Şubat 2021 17:54
Acun, 50 dönüm arazi satın aldı: Survivor o ilde mi çekilecek?

Acun Ilıcalı'nın Düzce'nin Gölormanı köyünde 50 dönüm araziye sahip çiftlik satın aldığı iddia edildi. 18 milyon TL'ye satın alındığı belirtilen çiftliğin satışına dair çıkan iddialar bölgede yaşayanları heyecanlandırdı.

Taç Tarım'a ait 50 dönümlük tarım arazisinin Acun Ilıcalı tarafından satın alındığının konuşulmasının ardından da dikkat çeken sorular gündeme geldi.

Televizyon ekranında yıllardır heyecanla izlenen Survivor'un çiftlikte kurulacak olan platoda çekilip çekilmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Bilindiği gibi Survivor, Dominik'te çekiliyor. Dünyada yaşanan ekonomik durgunlukla birlikte reklam gelirlerinde azalma nedeniyle Acun Ilıcalı'nın yapımlarda tasarruf tedbirlerine yöneldiği biliniyordu. Survivor'ın kalabalık bir yapım ekibi ve yarışmacı grubuna sahip olması yüksek maliyetlerin masaya yatırılmasına neden oldu.

Acun Ilıcalı'nın Düzce'nin Gölormanlı köyündeki çiftlik arazisini Survivor platosu kurmak için aldığı da konuşulan iddialar arasında yer alıyor.

Çiftlik arazisinin satışına dair çıkan iddiaların ardından Gölormanlı köyü ve çevresinde yaşayanları da heyecan sardı. Survivor ve diğer yarışma programlarının Gölormanlı'da çekilecek olması nedeniyle bölgenin reklamının olacağı ve hareketlilik yaşanacağını düşünen köylüler, arazi fiyatlarının da artacağını düşünüyor.

Düzce'deki 50 dönümlük çiftlik arazisi satışı ile ilgili henüz Acun Ilıcalı'dan bir açıklama gelmedi. Ancak yerel gazeteler ve internet siteleri satışın gerçekleştiğine dair haberler paylaşmaya başladı.

Kaynak: Haber Global

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber