Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı, koronadan hayatını kaybetti

Abdülaziz Aslan'ın naaşı, Memur-Sen Genel Merkezi önünde kılınan cenaze namazının ardından yarın defnedilmek üzere memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 19 Şubat 2021 18:48, Son Güncelleme : 19 Şubat 2021 19:36
Sağlık-Sen Genel Başkan Yardımcısı, koronadan hayatını kaybetti

Bir süredir Ankara Şehir Hastanesinde Kovid-19 tedavisi gören Sağlık-Sen Eğitim ve Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, bu sabah saatlerinde hayatını kaybetti.

Vefatının ardından naaşı Memur-Sen Genel Merkezi önüne getirilen Aslan için cuma namazı sonrası cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazına, Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Sağlık-Sen Onursal Başkanı Mahmut Kaçar, Ankara Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necdet Ünüvar, Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Memur-Sen'e bağlı sendikaların yönetim kurulu üyeleri, şube başkanları ile çok sayıda seveni katıldı.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, cenaze namazının ardından yaptığı konuşmada, "Dava arkadaşımız, Sağlık-Sen'in Genel Başkan Yardımcısı Abdülaziz Aslan, Rahmeti Rahman'a yürüdü. Rabbim mekanını cennet etsin. Başımız sağ olsun." ifadelerini kullandı.

Memur-Sen Genel Sekreteri ve Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş da Memur-Sen camiası olarak çok üzgün olduklarını, Aslan'ın teşkilatın ağabeyi olduğunu belirtti. Durmuş, Aslan'ın ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diledi.

Cenaze namazı sonrası Sağlık-Sen Genel Başkanı Semih Durmuş ve Yönetim Kurulu üyeleri, aile üyeleriyle birlikte taziyeleri kabul etti.

Aslan'ın naaşı, yarın kılınacak öğle namazının ardından defnedilmek üzere, memleketi Diyarbakır'a gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber