Öğrenci yakınlarından öğretmene bıçaklı saldırı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 10 Aralık 2007 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

KAYSERİ'de bir ilköğretim okulunda müdür yardımcısı olarak da görev yapan tarih öğretmeni 30 yaşındaki Levet İvecan, makam odasında daha önce uyardığı öğrenci yakınlarının bıçaklı saldırısına uğrayarak yaralandı.

Melikgazi ilçesi Kazımkarabekir Mahallesinde Fevziye Mollaoğlu İlköğretim Okulu'nda müdür yardımcılığı yapan tarih öğretmeni Levet İvecan, tenefüsde 6'ncı sınıf öğrencisi 11 yaşındaki V.A.'yı okul bahçesi dışına çıkmaması konusunda uyarıp, velisinin okula gelmesini istedi. Çocuklarının eve ağlayarak geldiğini gören yakınlarından babası ve amcası olduğu öne sürülen iki yakını, okula gelerek, müdür yardımcısı İvecan'ın makam odasına girdi. Okul müdürü Abdullah Ayata'nın da bulunduğu odada, öğretmene bağırıp hakaret edenlerden biri, iddiaya göre yanında getirdiği bıçakla öğretmene saldırdı.

Müdür yardımcısı ve öğretmen Levet İvecan, saldırıda sağ el parmağı ve başından yaralandı. Ambulansla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan talihsiz öğretmen, acil serviste tedavi edildi. Başına ve eline dikiş atılan öğretmen, polis aracına bindirilerek ifadesi alınmak üzere Melikgazi Polis Merkezi'ne götürüldü. Öğretmeni yaralayan ve kayıplara karışan iki zanlının yakalanması için polis, soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber