TBMM'de 4 uluslararası anlaşma kabul edildi
04 Mart 2021 21:40 | |||||
+Aa-
![]() |

TBMM Genel Kurulunda, 4 uluslararası anlaşmanın uygun bulunmasına dair kanun teklifi kabul edildi.
Genel Kurulda kabul edilen kanun teklifleri şöyle:
"Türkiye ile Büyük Britanya ve Kuzey İrlanda Birleşik Krallığı Hükümeti Arasında Kültür Merkezlerinin Kuruluşu, İşleyişi ve Faaliyetlerine Dair Anlaşmanın Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi.
Türkiye ile Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi Sekretaryası Arasında Ankara Girişiminin Uygulanmasına İlişkin Anlaşma ile Türkiye ile Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele Sözleşmesi Sekretaryası Arasında Ankara Girişiminin Uygulanmasına İlişkin 4 Nisan 2016 Tarihinde Bonn'da İmzalanan Anlaşmayı Değiştiren Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi.
28. Taraflar Toplantısı'nda Üzerinde Mutabakata Varılan Montreal Protokolü'ne Yönelik Değişikliğin (Kigali Değişikliği-2016) Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi.
Türkiye ile Ürdün Arasında Gemiadamı Belgelerinin Karşılıklı Tanınmasına İlişkin Protokolün Onaylanmasının Uygun Bulunduğuna Dair Kanun Teklifi."
TBMM Başkanvekili Haydar Akar, kanun tekliflerinin kabul edilmesinin ardından, birleşimi, 9 Mart salı günü saat 15.00'te toplanmak üzere kapattı.
YORUMLAR | Tüm Yorumlar Popüler Yorumlar |
Bu habere henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu siz ekleyin. |
![]() |
Bakanı Pekcan: Komşularımızla sorunları konuşarak çözüyoruz 16 Nisan 2021 16:18 | ![]() |
AK Partili Çelik'ten KKTC'de kuran kurslarının kapatılması kararına değerlendirme 16 Nisan 2021 16:16 |
![]() |
Kremlin: Türkiye ile aramızda soğukluk yok 16 Nisan 2021 15:43 | ![]() |
Erdoğan: Çavuşoğlu, Yunan bakana haddini bildirdi 16 Nisan 2021 13:53 |
![]() |
Bakan Pakdemirli'nin uçağı arızalandı, acil iniş yaptı 16 Nisan 2021 11:50 | ![]() |
SİHA'lardan korkup 5B'yi hedef aldılar 16 Nisan 2021 07:10 |
![]() |
Generale ve amirale soruşturma iznini Bakan verecek 16 Nisan 2021 07:05 | ![]() |
Erbaş: Dini istismar eden yapılara müsaade etmemeliyiz 16 Nisan 2021 02:07 |
![]() |
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın açıklamalarına tepki 16 Nisan 2021 01:34 | ![]() |
Soylu: 21 milyonu aşkın hizmet vatandaşa ulaştırıldı 16 Nisan 2021 00:36 |