18 Mart'ta Çanakkale'de göndere çekilecek ay yıldızlı bayrak Şırnak'a ulaştı
05 Mart 2021 12:04 | |||||
+Aa-
![]() |

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğünce, bayrak sevgisi ve tarih bilincinin geliştirilmesi amacıyla hayata geçirilen etkinlik kapsamında Şırnak Valiliğinde bayram teslim töreni düzenlendi.
Hakkari'den Muharrem Değirmenci tarafından getirilen Türk bayrağı, Şırnak temsilcisi Ahmet Çetin'e teslim edildi.
Vali Ali Hamza Pehlivan, törende, "Bu şanlı ve gölgesinde olmaktan gurur duyduğumuz şanlı Türk bayrağımız tarih boyunca elden ele, omuzdan omuza hep en yüksekte olmuştur." dedi.
Al bayrağın rengini şehitlerin kanından aldığını, yıldızın şehitleri, hilalin de bağımsızlığı temsil ettiğini kaydeden Pehlivan, gençlerin bayrağı daha güçlü şekilde gelecek nesillere ulaştırmaya devam edeceğini belirtti.
Pehlivan, "Bu genç kardeşlerimizin şahsında bütün gençlerimizi saygıyla selamlıyorum. Onlara sonuna kadar güvendiğimizi ifade etmek istiyorum. Devletimiz de milletimiz de bu bayrağın gölgesinde ilelebet payidar kalacaklardır." diye konuştu.
YORUMLAR | Tüm Yorumlar Popüler Yorumlar |
Bu habere henüz yorum yapılmamış.
İlk yorumu siz ekleyin. |
![]() |
Prof. Dr. Melih Aktan koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti 15 Nisan 2021 17:16 | ![]() |
KKTC'de şaşırtan karar, Kur'an kursları kapatılıyor 15 Nisan 2021 16:43 |
![]() |
En çok vaka görülen üçüncü ilde yeni tedbir kararı 15 Nisan 2021 16:07 | ![]() |
'Siz parktan, hanım evden kovuyor, uzayda mı oturacağız' 15 Nisan 2021 16:05 |
![]() |
Asker çift, nikah masasına üniformalarıyla oturdu 15 Nisan 2021 15:48 | ![]() |
Eski başbakanlardan Yıldırım Akbulut son yolculuğuna uğurlandı 15 Nisan 2021 15:19 |
![]() |
Taksi şoförü, takip ettiği genç kadına aracıyla çarptı 15 Nisan 2021 14:58 | ![]() |
Nihat Hatipoğlu'ndan, 'Kripto parayla hacca gidilir mi?' sorusuna yanıt 15 Nisan 2021 13:53 |
![]() |
Sosyal medyadan helallik istedi, koronaya yenildi 15 Nisan 2021 13:42 | ![]() |
Türkiye'nin gökyüzü trafiği Hava Trafik Kontrol Merkezi'nden yönetiliyor 15 Nisan 2021 12:24 |