Rasim Öztekin'in Kalp krizinden 20 dakika önce gönderdiği mesaj

Senarist Birol Güven, Rasim Öztekin'in kalp krizi geçirmeden önce kendisine mesaj attığını ve mesajda şiir gönderdiğini söyledi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 09 Mart 2021 09:35, Son Güncelleme : 09 Mart 2021 10:17
Rasim Öztekin'in Kalp krizinden 20 dakika önce gönderdiği mesaj

Birol Güven Rasim Öztekin'in krizden 20 dakika önce gönderdiği mesajı paylaştı

Usta oyuncu Rasim Öztekin, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öztekin'in vefat haberini Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabından duyururken yakın arkadaşlarından ve uzun süre birlikte çalıştığı yönetmen Birol Güven kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce kendisiyle paylaştığı bir şiiri ve gönderdiği mesajı paylaşarak Rasim Öztekin'i andı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın da taziye mesajı yayınladığı usta oyuncu Rasim Öztekin'in ölüm haberini alan çok sayıda oyuncu arkadaşı hastaneye geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yaptığı açıklamada, "Dizi, tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin, geçirdiği kalp rahatsızlığından sonra, Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanemizde yapılan bütün müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Televizyon olan her evde aileden biriydi. Başımız sağ olsun." ifadelerine yer verdi. Öztekin'in vefat haberini alan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, birçok siyasetçi ve yüz binlerce vatandaş taziye mesajları yayınladı.

KALP KRİZİNDEN 20 DAKİKA ÖNCE BİROL GÜVEN'E BU MESAJI ATMIŞ

Rasim Öztekin'in kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce yapımcı ve senaryo yazarı Birol Güven'e şiir yazdığı ortaya çıktı. Güven mesajında, "Rasim Öztekin kalp krizi geçirmeden 20 dakika önce bana aşağıdaki mesajı ve şiiri göndermişti. Mekanın cennet olsun" dedi.

ERDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kalp rahatsızlığı sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden sanatçı Rasim Öztekin için başsağlığı mesajı yayımladı. Erdoğan, sosyal medya hesaplarından, 'beşinci kavuklu' olarak anılan Öztekin'in, Kel Hasan Efendi'nin orta oyununu temsil eden kavuğu ile çekilmiş bir fotoğrafının yer aldığı paylaşımında, şunları kaydetti: "Ülkemizin değerli sanatçılarından Rasim Öztekin'in vefatından derin üzüntü duydum. Rasim Öztekin'e Allah'tan rahmet niyaz ediyor, ailesine, tüm sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum." ifadelerini kullandı.

DİZİDEN ARKADAŞLARI AÇIKLAMA YAPTI

Hastane önünde bekleyen basın mensuplarına açıklama yapan oyuncular Hacı Ali Konuk ile Deniz Oral, "Bizim ağabeyimizdi. Kalpte sorunu vardı ama çok umutluyduk. Durumu iyiydi ama iki kere de kalbi durmuş geldiğinde. Allah rahmet eylesin. Sözün bittiği yer aslında. Çok keyifli günlerimiz geçti sette. Baba diyorduk, 10 yılımız geçti beraber. Bir ustamızı kaybettik.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber