Okulda şiddet skandalı...

Kaynak : Takvim
Haber Giriş : 12 Aralık 2007 06:00, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Okulda skandal: Öğretmen öğrencisinin amcasından dayak yedi. Savcılık, saldırgan veliyi ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı. Korkunç olayı kameralar saniye saniye görüntüledi.

Ağır küfür ettiğini söyledi

Okullardaki şiddet olayları korkunç bir boyut kazandı. Kocaeli'ndeki Hereke İlköğretim Okulu'nda görevli Zafer Fidan, zil çaldıktan sonra sınıfa girmeyen öğrencisi B.Ö.'ye içeri girmesini söyledi. Öğrenci ise "Sen kim oluyorsun'' diyerek öğretmeni dinlemedi. Fidan, bu sırada kendisine tehditler de savuran B.Ö.'yü kolundan tutarak okul müdürüne götürdü. Öğrenci, daha sonra eve gitti ve öğretmenin ağır küfürler ettiğini ileri sürerek durumu amcası S.Ö.'ye anlattı.

Önce kafa attı, sonra yere

İTTİ Amca S.Ö., okula giderek öğretmenle tartışmaya başladı. Öğretmen, çocuğun iddia ettiği gibi küfür etmediğini söylemesine rağmen, S.Ö. önce kafa attığı Fidan'ı sonra da yere itti. Kamera görüntülerine göre öğrencilerin gözü önünde yaşanan olayın ardından, öğretmen Fidan S.Ö.'den şikayetçi oldu. Olayla ilgili olarak soruşturmayı sürdüren Cumhuriyet Savcılığı, öğretmene saldıran S.Ö.'yü ifadesini aldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber