İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Uçakta promosyon dönemi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2007 14:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı, uçuşları keyifli hale getirmek için uçak içinde promosyon reklamlarına ağırlık verdiklerini bildirdi.

Sabancı, Antalya Sanayici ve İş Adamları Derneği (ANSİAD) tarafından düzenlenen girişimcilik haftası etkinlikleri çerçevesinde bulunduğu Antalya'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Pegasus'un havacılık sektöründe aktif rol almasıyla birlikte bilet fiyatlarının oldukça düştüğünü ve rekabet başladığını anlatan Sabancı, Emniyet ve güvenden taviz vermeden, rahat ulaşılabilecek, zamanında kalkabilecek ve güven veren bir şirket olmak için yola çıktıklarını kaydetti.

Uçuşları keyifli hale getirmek için uçak içinde promosyon reklamlarına ağırlık verdiklerini ifade eden Sabancı, şöyle konuştu:

?Artık uçağımızın motorlarına bile reklam alıyoruz. Uçaklarımızda şimdi bir deterjan firmasının promosyonları yapılıyor. (Şu koltukta oturan sayın yolcumuz) dediğimizde yolcu ürkmeyecek, (Ne oldu) demeyecek. Biz de (Sayın yolcumuz 2,5 kilogramlık deterjan kazandınız) diyeceğiz. Böylece sıkıntılı ve monoton geçen yolculuğu keyifli hale getiriyoruz. Uçuşlarımızda plazma televizyon bile vereceğiz. Yolcumuz deterjanını alıp gittiği gibi televizyonunu da alıp gidecek. Yolcular hem keyifli yolculuk yapacak hem de biz para kazanmış olacağız.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber