İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Electro World'ün Ankara mağazası izdihamsız açıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Aralık 2007 11:22, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Uluslararası elektronik mağazacılık zinciri Electro World, Türkiye'deki 4. mağazasını Ankara'da açtı.

Etlik'teki Antares Alışveriş Merkezi'nde ürünlerin piyasa değerinden daha düşük fiyata satılacağı duyurulan mağazanın açılışı nedeniyle, yüzlerce vatandaş sabahın erken saatlerinden itibaren alışveriş merkezinin önünde uzun kuyruklar oluşturdu.

Bazı vatandaşların mağazadan alışveriş yapabilmeleri için gece saat 24.00'da sıraya girdikleri öğrenildi. Yoğun güvenlik önlemleri ve sıraya giren vatandaşların 50'şer kişilik gruplar halinde içeri alınmaları nedeniyle herhangi bir izdiham yaşanmadı. Saat 08.00'dan itibaren mağazaya alınan vatandaşlar, özellikle 1000 YTL'ye satılan LCD televizyonlar ile 900 YTL'ye satılan dizüstü bilgisayarlara rağbet gösterdi.

Electro World Türkiye Genel Müdürü Ali Serhan Şahin, Bursa, Konya ve İstanbul'dan sonra dördüncü mağazalarını Ankara'da açmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

Electro World olarak Türk tüketicisine uygun fiyatlarla kaliteli ürünler sunmak istediklerini ifade eden Şahin, Türkiye'de bu sektörde liderliği hedeflediklerini belirtti.

Avrupa'nın önde gelen elektrikli ürünler perakendecilik grubu DSG International PLC'nin markası olan uluslararası elektronik mağazacılık zinciri olan Electro World, Etlik'teki mağazasında 4 bin 155 metre karelik alanda hizmet verecek.

Electro World, telekomünikasyon ürünleri, bilgisayar yazılım ve donanımı, beyaz ve kahverengi eşya, küçük ev aletleri, mutfak ekipmanları ile aksesuarlar gibi pek çok kategoride ürün çeşitliği sunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber