Emniyet Müdüründen tanker şoförüne azar

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 18 Aralık 2007 16:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

DENİZLİ Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, basın mensuplarına Kurban Bayramı nedeniyle şehirlerarası yollardaki alınan önlemleri anlatırken, aşırı hız yapan LPG dolu tanker şoförüne ?Senin yaptığın doğru değil. Katliama zemin hazırlıyorsun? diyerek çıkıştı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi Kurban Bayramı nedeniyle şehirlerarası yollardaki önlemlerini artırdı. İzmir, Ankara ve Antalya karayollarındaki denetimler daha da sıklaştırılırken, ekip sayısı da üç kat artırıldı. Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, karayollarındaki polis denetimlerini basın mensuplarına göstermek için trafik müdürleriyle birlikte radar uygulaması yapılan bölgeleri inceledi. Emniyet Müdürü Erkan, ?Trafik Güvenliğinde Yeni Atılımlar Projesi' kapsamında denetimlerin çok daha fazla artırıldığını söyledi. Erkan, bayramlarda ölümlü kazaların çok fazla gündeme geldiğini söyleyerek, ?Denizli'ye giriş çıkış yapılan üç ayrı karayolunda bayram boyunca çok sıkı denetim yapılacak. Ekiplerin sayısını üç kat artırdık. Karayollarında beş ayrı radar aracı seyir halindeyken radar denetimi yapacak. Amacımız, vatandaşlarımızın karayollarında rahat ve huzurlu bir şekilde araçlarını kullanmalarını sağlamak? dedi.

Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, denetim yapan bir ekibi incelediği sırada Özcan Taşkın yönetimindeki 35 AZC 22 plakalı LPG dolu tanker durduruldu. Tankerin 55 kilometre hızla gitmesi gerekirken, 80 kilometre hızla seyrettiği belirlendi. 222 YTL para cezası kesilen tanker sürücüsü Özcan Taşkın'a Emniyet Müdürü Erkan'da sert çıktı. Erkan, ?Tehlikeli madde taşıyorsun. Hız sınırlarını aşarak başka insanların hayatını tehlikeye atıyorsun. Senin yaptığın doğru değil. Katliama zemin hazırlıyorsun. Bundan sonra dikkatli ol? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber