Milli Eğitim Müdürü, tebrik kartına reklam aldı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 18 Aralık 2007 18:17, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

UŞAK Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün'ün, Kurban Bayramı ve yılbaşı için hazırlattığı tebrik kartlarına reklam alması şaşırttı.

?Yeni yılınızı ve mübarek Kurban Bayramınızı en içten duygularla tebrik ediyor, sağlık, huzur ve mutluluk dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum' yazılı, üzerinde Uşak Milli Eğitim Müdürlüğü amblemiyle sağ köşesinde bir cep telefonu firmasının adının yer aldığı tebrik kartları çok sayıda kuruluşa ve kişiye dağıtıldı. Uşak'ta cep telefonu sektöründe faaliyet gösteren, Karun Hazineleri'nin adını taşıyan Karun İletişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi'nin logolu reklamına tebrik kartında yer verildiğini görenler şaşırdı.

Milli Eğitim Müdürü Recep Düzgün, ?Kutlama tebriklerini geçen yıl bastırmıştık. Artan kartları bu yıl gönderdik. Zaten az sayıda dağıtıldı. Sıkıntı olacağını düşünmedik. Konuyla ilgili herhangi bir art niyetimiz yok'' dedi.

Tebrik kartlarında reklamı bulunan Karun İletişim Hizmetleri Sanayi Ticaret Limitet Şirketi sahibi Erhan Şener ise ?Benim kartlarla ilgili bir bilgim yok. Böyle bir reklam verdiğimizi hatırlamıyorum'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber