Erdoğan'ın Kurban Bayramı mesajı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Aralık 2007 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Erdoğan, Türkiye'nin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, "Endişelerden uzak bir Türkiye var. Fazla endişeye gerek yok. Milletçe biriz, beraberiz ve güçlüyüz" dedi.

Bayram namazını Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılan Başbakan Erdoğan, çıkışta basın mensuplarına açıklamada bulundu. Erdoğan, tüm Türkiye'nin bayramını kutlayarak,

"Bayramın, gerek milletimiz, gerek İslam dünyası ve tüm insanlık için barış ve servgiye vesile olmasını diliyorum. Bu bayrama çok farklı bir zamanda girmiş bulunuyoruz. Malum terörle mücadelenin önemli bir safhasındayız. Bu vesileyle Türk Silahlı Kuvvetleri'mizin, başta Genelkurmay başkanım ve kuvvet komutanlarım, son hava harekatını gerçekleştiren pilotlarımıza, silahlı kuvvetlerimizin tüm piyade güçlerine, komandolarına milletim ve şahsım adına özellikle tebriklerimi sunuyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Birlikteyiz, beraberiz. Ülkemizin güvenliği için tüm gücüyle gayret eden emniyet teşkilatımızın en üst kademelerinden en alt kademelerine kadar hepsine teşekkürlerimi sunuyorum. Bu bayramı bayram gibi kutlamamıza vesile oldukları için kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Tüm Türkiye'nin birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlara hep birlikte yürüyeceğinin altını çizen Erdoğan, "Sevgi bizim en büyük zenginliğimizdir. Bayramlar birliğin, barışın, beraberliğin en yaygın olduğu bir zemindir. Böyle zemin ve zamanda Türkiye olarak yarınları çok daha olumlu görüyoruz. İnşallah bizim birlik ve dayanışmamız o beklediğimiz huzur dolu günleri de bizlere getirecektir. Endişelerden uzak bir Türkiye var. Fazla endişeye gerek yok. Milletçe biriz, beraberiz ve güçlüyüz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber