Üniversiteyi kazanamayanlara fırsat

Haber Giriş : 10 Eylül 2004 00:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), yeni dönem meslek edindirme programlarını başlatıyor. Programlar, iki dönemlik eğitimlerden oluşuyor.

Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi (BÜYEM), yeni dönem meslek edindirme programlarını başlatıyor. BÜYEM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, üniversite eğitimi olanağı yakalayamayan ya da yeni bir meslek edinmek isteyen lise mezunu herkesin katılabileceği programlar, iki dönemlik eğitimlerden oluşuyor.

Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampus'ta, 16 ve 30 Eylül tarihlerinde düzenlenecek toplantılarda, Bilgisayar Programcılığı, Bilişim Teknolojisi Teknisyenliği, Cisco Networking Academy, Web Uygulamaları Tasarımı ve Geliştirilmesi, Halkla İlişkiler, Yönetici Asistanlığı, Medikal Pazarlama, Pazarlama ve Satış, Otelcilik ve Seyahat Acentacılığı programları tanıtılacak.

Eğitimlerini başarıyla tamamlayarak Boğaziçi Üniversitesi Meslek Sertifikası alacak katılımcılar, belli ilke ve kurallar çerçevesinde üniversitenin kütüphane, internet ve bilgisayar altyapısı, havuz ve diğer spor tesisleri, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi olanaklarından da yararlanabilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber