Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Aralık 2007 17:51, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:58
Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu toplantısı sona erdi. Başbakanlık Merkez Binası'ndaki toplantı 6 saat sürdü.


Bakanlar Kurulu toplantısı başladı

Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığından başladı. Bakanlar Kurulu'nun gündeminde PKK terör örgütüne yönelik olarak yapılan hava harekatı ve terör örgütü üyelerine yönelik yapılacak yasal düzenleme bulunuyor.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Binası'nda saat 11.30'da başladı. Bakanlar Kurulu'nda, terör örgütüne yönelik olarak Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yürütülen hava harekatının sonuçları değerlendirilecek. Kurulda, terör örgütü üyelerinin "eve dönüşünü" sağlamak için yapılacak yasal düzenlemeler ele alınacak. Hükümet tarafından Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ne yapılacak ekonomik ve sosyal yardımlarında ele alınması bekleniyor.

Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci Ali Babacan, Bakanlar Kurulu toplantısının yapılmadığı iki hafta içinde yaptığı yurtdışı gezilerle ilgili olarak bakanlara bilgi vermesi bekleniyor. Bakan Babacan'ın hafta içerisinde ziyaret edeceği Kosova'nın durumuyla ilgili bilgi vermesi bekleniyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber