İmsak
Güneş
Öğle
İkindi
Akşam
Yatsı

Çok sayıda atama kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı

8 Mayıs 2021 Tarihli resmi gazetede yayımlanan Atama Kararnamesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu, ile bazı müdürlüklere atama yapıldı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 08 Mayıs 2021 01:49, Son Güncelleme : 08 Mayıs 2021 09:42
Çok sayıda atama kararnamesi Resmi Gazetede yayımlandı

Resmi Gazetede yayımlanan kararnamenin pdf hali için tıklayın.

MADEN TETKİK VE ARAMA GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Genel Müdür Yardımcıları Akan GÜLMEZ ve Ercan DEMİRYÜREK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

TÜRKİYE KÖMÜR İŞLETMELERİ KURUMU

Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Leman ÇETİNER atanmıştır.

KÜLTÜR VE TURİZM BAKANLIĞI

Personel Genel Müdürü Ahmet YILMAZ görevden alınmış,
Personel Genel Müdürlüğüne, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Nihat Umut DÖKTÜR atanmıştır.
Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim ACAR, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

KOSGEB

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Hasan Basri KURT atanmıştır.

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞI

Stratejik Araştırmalar ve Verimlilik Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Prof. Dr. İlker Murat AR atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Milli Teknoloji Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İlknur İNAM atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Erdal ANIK atanmıştır.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında açık bulunan Müfettişliğe, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Emine Ruveyda HACIFAZLIOĞLU 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI

Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Şeker Dairesi Başkanı Mehmet HASDEMİR atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Meteoroloji Genel Müdürlüğü;
- 8. Bölge Müdürü Yusuf ULUPIN AR,
- 10. Bölge Müdürü Yücel YÜCE,
- 12. Bölge Müdürü Yalçın ÜN,
- 13. Bölge Müdürü Taner ERDOĞAN,
görevden alınmış,

- 8. Bölge Müdürlüğüne Barış ÖZGÜN,
- 10. Bölge Müdürlüğüne Ahmet SAĞLAM,
- 12. Bölge Müdürlüğüne Hüseyin ARABACI,
- 13. Bölge Müdürlüğüne Ömer Faruk KAYA,
atanmıştır.

TİCARET BAKANLIĞI

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Ticaret Bakanlığı Bakan Yardımcısı Gonca Işık YILMAZ BATUR görevden alınmıştır. Bakan Yardımcılığına Mustafa TUZCU atanmıştır.

ABDULLAH GÜL ÜNİVERSİTESİ

Abdullah Gül Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Cengiz YILMAZ atanmıştır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber